Hvem er vi?

Siden

Velkommen på Choozen, din nye europæiske shopping søgemaskine!

Dannet i 2011 og styret under firmaet LeGuide.com, er Choozen en europæisk shopping søgemaskine der hjælper dig med at finde det fortryktne produkt eller servicen til den bedste pris. Choozen tilbyder dig at foretage al din shooping i Europa blandt flere millioner af online produkter.

Vores løfte

At hjælpe dig med at finde netop det tilbud der svarer til din søgning i Europa på bare et par enkelte klik!
Choozen er
• Hurtig:Du får øjeblikkelige resultater
• Komplet: Tusinder af listede forhandlersider, millioner af produkter i Danmark og i resten af Europa under 750 forskellige kategorier.
• Let at anvende: En let navigation til søgninger
• Europæisk :eksisterer på 9 sprog i 14 forskellige lande.

Produkter fra europæiske forhandlere lige ved hånden! Choozen hjælper dig med at finde de mest populære tilbud og produkter i Europa der kan leveres direkte til din hoveddør.

En betroet platform mellem forbrugerne og e-handel virksomhederne

Choozen lister kun de e-handelsbutikker der respekterer bestemmelserne i forbrugerloven. .

For hele tiden at kunne dække det største marked, lister Choozen hver dag nye forhandlersider over hele Europa og fremviser deres produktkataloger online og herfra får du adgang til alle deres oplysninger. Informationerne der bliver vist online, bliver opdateret 2 gange dagligt, 7 dage om ugen. Disse opdateringer er for altid at sikre dig korrekt information i forhold til beskrivelsen af produkterne, visningen af en korrekt pris, leverings omkostningerne, garantien, tilgængeligheden på varerlager og leveringstiden.

Choozen i tal

• Et operationelt netværk i 14 europæiske lande.
• En side der er tilgængelig på 9 forskellige sprog
• 75 150 forhandlere og 173 928 122 produkter der fremvises på de europæiske sider